Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Wij organiseren » Bedrijfsfeest Ameland

Bedrijfsfeest Ameland

Uniek en onvergetelijk

Vier een onvergetelijk feest op Ameland!


Jubileum vieren op Ameland met een bedrijfsfestival

Photobooths, champagnedames, niets is te gek!

Een kalenderjaar afsluiten, successen vieren of gewoon omdat u uw werknemers wilt motiveren voor het komende jaar. Er is altijd wel een goede reden voor een bedrijfsfeest en onderschat u niet in hoeveel positieve impact dit kan hebben op uw werksfeer en productiviteit. Uw werknemers zullen namelijk uit eerste hand ervaren hoe erg u hen waardeert. Ameland is hiervoor de locatie bij uitstek. De wijde stranden en prachtige uitgestrekte natuurgebieden maken elk bedrijfsfeest hier memorabel en vele jaren later nog een onderwerp van gesprek.

Bedrijfsfeest op maat op Ameland

Bij het regelen van een bedrijfsfeest op Ameland komt altijd meer kijken dan u denkt. Zo moet u het vervoer regelen, de locatie, datum, catering, entertainment zoals muziek, maar ook entertainment in activiteiten zoals een sportief element of juist een dinershow. Alles bij elkaar is dit toch best een flinke klus die u vaak ook nog naast uw huidige werkzaamheden moet doen. Toch is het mogelijk om dit alles op maat voor uw bedrijf te krijgen zonder dat u zelf er nachten van wakker ligt. Wij bij WadEvents zijn gespecialiseerd in de organisatie van een bedrijfsfeest op maat en nemen graag de organisatie van u over. Hierbij luisteren we goed naar uw wensen en behoeftes en zorgen we ervoor dat u een bedrijfsfeest op Ameland krijgt die geheel bij uw bedrijf past.

WadEvents Crew

Bij WadEvents staan we voor u klaar!

Wat voor unieke elementen kunnen wij op Ameland bieden voor uw bedrijfsfeest?

Ameland staat niet alleen bekend om zijn natuur en prachtige stranden. Het Waddeneiland heeft ontzettend veel historie, wat terug te zien is in de monumentale panden die er veel te vinden zijn. Vroeger woonden hier kapiteins en walvisvaarders, nu zijn vele panden omgetoverd naar leuke boetiekjes, cafeetjes en restaurants. Naast veel geschiedenis heeft het eiland ook hedendaagse producten die een mooie aanvulling zijn op uw bedrijfsfeest. Wat dacht u van het gebruik van echte Amelander mosterd, boerenkaas, roomijs, oesters, zeebaars, duinkonijn, en honing. Allemaal heerlijke lokale producten die we kunnen meenemen in de catering. Voor de liefhebber van cultuur heeft het eiland ook veel te bieden. De vele galeries en workshops kunnen uw bedrijfsfeest op Ameland net dat unieke tintje geven waar u naar op zoek bent. Wat dacht u van iedereen een souvenir in de vorm van een eigen gemaakt beeld? Zo hebben uw werknemers niet alleen de foto’s als herinnering maar ook een prachtig fysiek element om thuis te bewonderen.

Jarenlang tevreden opdrachtgevers bij bedrijfsfeestjes op Ameland

WadEvents heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de organisatie van bedrijfsfeestjes op Ameland.  Voor groepen vanaf 10 tot 500 personen, zowel MKB als internationale bedrijven, wij hebben ervaring met opdrachtgevers in alle soorten en maten  Door deze jarenlange ervaring kennen we Ameland als geen ander en hebben we een goede relatie met lokale ondernemers. Veel uitzoekwerk blijft ons bespaard door deze kennis wat resulteert in een snel en efficiënt denkwerk. U hoeft niet wekenlang te wachten op ons advies en al helemaal niet lang te wachten tot u eindelijk een offerte van ons krijgt. Juist door onze ervaring en expertise heeft u snel en duidelijk resultaat.

WadEvents Ameland in beeld

Gaat jullie met jullie bedrijfsfeest ook naar Ameland?


Zij gingen u voor

Een bedrijfsfeest op Ameland is geschikt voor vrijwel alle bedrijven.


MWM2
ABN Amro
De Veste
MConomy
KPMG
G4S
NOM
Unilever
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180