Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Personeelsuitje Ameland

Personeelsuitje Ameland organiseren?

Uw personeelsuitje naar Ameland? Wij laten je het unieke eilandgevoel beleven!

Personeelsuitje Ameland

Wij organiseren personeelsuitjes van 10 tot ruim 300 personen


Personeelsuitje Ameland

Sportief, uniek, spannend, actief, exclusief of creatief maatwerk personeelsuitje op Ameland

Maatwerk personeelsuitjes op Ameland

U wilt uw team, uw medewerkers belonen voor hun inzet. Maar ook werken aan de sfeer, de onderlinge samenhang: het wij-gevoel. Dan wordt het tijd voor een uniek WadEvents personeelsuitje op Ameland! Maatwerk. Kwaliteit. Eilandgevoel. De formule voor succes!

Vier redenen om te kiezen voor WadEvents Ameland

  • Voor ieder personeelsuitje op Ameland maken wij een vrijblijvende offerte op maat.
  • Wij offreren en werken zeer transparant en houden u op de hoogte van de projectvorderingen
  • Wadevents levert totaalpakketten: accommodatie, activiteiten, eten & drinken, begeleiding en organisatie.
  • Wij kennen Ameland als geen ander en combineren dat met jarenlange ervaring in de eventbranche.

Meer weten over personeelsuitje op Ameland?

Meer weten over Ameland en onze mogelijkheden om een uniek personeelsuitje te verzorgen? Welkom bij WadEvents! Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Blokarten op het strand van Ameland

Blokarten op Ameland is gegarandeerd vermaak

Waarom uw personeelsfeestje op Ameland?

Ameland vormt de perfecte achtergrond voor een personeelsuitje dat in herinnering blijft. De adembenemende natuur, uitgestrekte stranden en unieke activiteiten maken Ameland de uitgelezen bestemming voor onvergetelijke momenten. Elk door ons georganiseerd personeelsfeest op dit eiland was een succesverhaal. Dankzij onze flexibele aanpak wordt elk evenement op maat gecreëerd, volledig afgestemd op uw voorkeuren.

Persoonlijk en flexibel: een personeelsfeestje op Ameland geheel naar uw wens

Met 15 jaar ervaring weten wij dat ieder bedrijf uniek is. Het is ons streven om een personeelsuitje te organiseren dat perfect aansluit bij de charme van Ameland en uw bedrijfscultuur. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen, ook als u nog niet alle beslissingen heeft genomen. We nodigen u uit om vrijblijvend contact op te nemen en de mogelijkheden te verkennen.

Vrijblijvend contact opnemen

Personeelsuitje op Ameland organiseren?

Zie hieronder WadEvents in beeld!


Zij gingen u voor

Personeelsuitjes naar Ameland zijn geschikt voor vrijwel alle bedrijven en individuen. Van jong tot oud, van actief tot passief.


MConomy
MWM2
ABN Amro
G4S
KPMG
De Veste
Unilever
NOM
Lunchen bij een leuke strandtent op Ameland

Kies voor een onvergetelijk personeelsuitje op Ameland.

Een Amelander personeelsuitje: Topkwaliteit en eilandgevoel

Onestopshopping voor personeelsuitjes op Ameland. Dat is waar WadEvents voor staat. Want wij regelen alles. Van boot tot hotel. Van programma tot diner en van fiets tot begeleiding. En alles met aandacht, kennis van zaken en liefde voor ons prachtige vak.

Want wij beleven enorm veel plezier aan ons werk. En dat merken onze klanten. Kies daarom voor een sportief, uniek, spannend, actief, exclusief of creatief maatwerk personeelsuitje van WadEvents op Ameland!

Stel samen met ons uw personeelsfeestje op Ameland samen

Wilt u activiteiten als blokarten, vliegeren, beachgolf, boogschieten, suppen, raften, ultimate frisbee of kitebuggyen in uw personeelsuitje? Of doet u het liever rustig aan met excursies, eilander verhalenvertellers, rondleidingen, een wandeling met een boswachter of stoere jutterlegendes? U zegt het maar!

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen over een personeelsuitje op Ameland


Zijn de personeelsuitjes van WadEvents toegankelijk voor iedereen?

WadEvents streeft ernaar om personeelsuitjes te organiseren die geschikt zijn voor deelnemers van elke leeftijd. We begrijpen het belang van een inclusieve benadering en bieden daarom een scala aan activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Van ontspannende natuurwandelingen en culturele ervaringen tot minder intensieve fysieke activiteiten, wij zorgen voor een aanbod dat aansluit bij uw team tijdens uw personeelsuitje op Ameland.

Is een personeelsuitje georganiseerd door WadEvents Ameland duurzaam?

Duurzaamheid is een kernaspect van alle personeelsuitjes die wij verzorgen op Ameland. We zetten in op lokale leveranciers, streven naar minimalisering van afval en hanteren milieubewuste keuzes. Zo dragen we bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw personeelsuitje op het idyllische Ameland.

Zijn de personeelsuitjes van WadEvents op Ameland geschikt voor alle groepsgroottes?

Ja, WadEvents is ervaren in het organiseren van personeelsuitjes op Ameland voor elke groepsgrootte, van intieme teams tot grote groepen tot wel 500 personen. Elk personeelsuitje wordt op maat gemaakt, afgestemd op de omvang van uw groep en de unieke vereisten.

Wat moet ik doen als ik een personeelsuitje via WadEvents Ameland wil organiseren?

Voor een personeelsuitje op Ameland kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website, e-mail of telefoon. Ons team, gespecialiseerd in personeelsuitjes op Ameland, neemt binnen 24 uur contact met u op om uw specifieke wensen en behoeften te bespreken.