Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Over WadEvents » Waarom kiezen voor WadEvents

Waarom kiezen voor Wadevents Ameland

Dé eilandexpert voor jouw event op Ameland!

Van 10 tot 500+ deelnemers

Wadevents kan groepen van elke omvang verwelkomen op het prachtige eiland Ameland. Of het nu gaat om een meerdaagse managementbijeenkomst met 10 deelnemers of een enkele dag waarop u 500 relaties uitnodigt voor een relatie-evenement, wij bieden aantrekkelijke programma’s aan voor groepen van iedere omvang. Dankzij onze uitgebreide ervaring, goed ingevoerd netwerk en creativiteit, kunnen we aan elke grootschalige of intieme bijeenkomst voldoen.

500+ tevreden opdrachtgevers

Gedurende de jaren heeft Wadevents Ameland vele honderden tevreden opdrachtgevers mogen verwelkomen op het prachtige eiland Ameland en andere Waddeneilanden. Onze opdrachtgevers variëren van knusse familiebedrijven tot grote multinationals. Ze vertrouwen op ons voor bedrijfsuitjes, trainingen, congressen, seminars, managementbijeenkomsten, teambuildingactiviteiten, incentives, en andere zakelijke evenementen.

Maatwerkprogramma’s

Bij Wadevents begrijpen we dat elke klant unieke wensen heeft, omdat geen enkel bedrijf of organisatie hetzelfde is. We nemen uw doelen, groepssamenstelling, specifieke wensen, eerdere ervaringen en budget in overweging. Gebaseerd op deze gegevens en uw input stellen we altijd een op maat gemaakt programma samen, speciaal voor uw evenement op het prachtige eiland Ameland.

Groot aanbod op het eiland Ameland

Wadevents Ameland heeft een uitgebreid aanbod voor elk aspect van uw evenement op het prachtige eiland Ameland. We beginnen met de bootreis: kiest u voor de reguliere veerboot of wilt u liever uw eigen schip? Ook wat betreft vervoer op Ameland bieden we diverse opties, waaronder bussen, fietsen en huifkarren. Onze cateringmogelijkheden zijn talrijk en flexibel, variërend van binnenlocaties tot buitenlocaties op het strand, in het bos of in de duinen. Tot slot bieden we een breed scala aan activiteiten aan.

Het echte eilandgevoel

Vrijheid, ruimte en een diepe verbondenheid met de natuur vormen de essentie van het authentieke eilandgevoel. Ameland is de perfecte bestemming om dit unieke gevoel te omarmen, dankzij de adembenemende natuurlijke schoonheid, uitgestrekte stranden en betoverende vergezichten. Bij Wadevents begrijpen we het belang van het ervaren van het ware eilandgevoel op Ameland, en daarom gaan we tot het uiterste om uw programma zodanig samen te stellen dat u en uw team deze bijzondere sensatie ongetwijfeld zullen ervaren.

Onderdeel van Wadevents

Wadevents is dé evenementenspecialist van de Waddeneilanden. Onze expertise en passie strekken zich uit over Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Wij staan garant voor een totaalorganisatie van uw bedrijfsuitjes, trainingen, congressen, seminars, personeelsuitjes, teambuildingactiviteiten, incentives, en andere zakelijke evenementen. Bij Wadevents Ameland bent u in goede handen.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180