Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Over WadEvents » Onze werkwijze

Onze werkwijze

Transparant en betrouwbaar

Mensen die werken bij WadEvents staan op het strand op Ameland

Stap 1: Eerste contact (bij voorkeur telefonisch)

Bij WadEvents begint elk bedrijfsuitje op Ameland met een grondig inventarisatiegesprek, waarin we alles willen weten om een op maat gemaakte offerte te kunnen bieden. We stellen vragen zoals:

  • Wat is het doel van uw bedrijfsuitje op Ameland?
  • Wat is de samenstelling van uw groep? Zijn ze oud, jong, sportief of passief?
  • Heeft uw bedrijfsuitje een specifieke missie of thema?
  • Zijn er aanvullende wensen, bijzonderheden of andere zaken die we moeten weten?

U bent van harte welkom om naar Terschelling te komen, waar we het programma ‘live’ met u kunnen doornemen en u locaties kunt bezoeken. Natuurlijk zijn we ook bereid om naar uw locatie te komen.

Stap 2: Tweede contact – Voorstel op maat

Na ons inventarisatiegesprek stellen we een op maat gemaakt programma voor u op, in chronologische volgorde, met alle benodigde informatie en bijzonderheden. De prijs van uw personeelsuitje op Ameland is uiteraard ook opgenomen in dit voorstel. We streven ernaar om u op een transparante en realistische manier op de hoogte te stellen van de financiële aspecten, zodat u precies weet waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Stap 3: Derde contact – Aanpassingen en tevredenheid

Na ontvangst van ons voorstel nemen we contact met u op om te bespreken of het voorstel aan al uw wensen voldoet. Indien nodig passen we het voorstel aan, zelfs als dat betekent dat we de hele offerte herzien, totdat u volledig tevreden bent.

Stap 4: Uitvoeringsfase – Aan de slag voor u

In de uitvoeringsfase wordt uw bedrijfsuitje toegewezen aan een van onze ervaren groepsbegeleiders. Ruim voor aanvang van het evenement neemt deze contact met u op om belangrijke details te bespreken, zoals dieetwensen, slechtweer-scenario’s, speciale aankomst- of vertrektijden, gasten met specifieke behoeften en andere relevante zaken betreffende uw bedrijfsuitje, incentive, teambuildingsactiviteit of personeelsuitje.

Uw groepsbegeleider blijft gedurende het hele evenement uw aanspreekpunt en staat altijd voor u klaar. Ze zorgen ervoor dat uw gezelschap niets tekortkomt en dat u met een tevreden gevoel afscheid neemt van het prachtige Ameland. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons eiland!

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180