Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Over WadEvents » Het team
Tiada en Roelof zijn het eerste contact voor een bedrijfsuitje op Ameland

De mensen achter WadEvents...

Ons team

Het team van Wadevents op Ameland is doorgewinterd, gepassioneerd en heeft diepgaande kennis van het eiland. Onze vaste kern, bestaande uit Roelof Duker en Tiada Vogel, staat aan het roer en werkt samen met ervaren groepsbegeleiders om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsuitje op Ameland een onvergetelijke ervaring wordt. In nauwe samenwerking met toegewijde leveranciers zorgen we ervoor dat uw groep aan niets ontbreekt.

In de fase van offerte en planning heeft u voornamelijk contact met Roelof en Tiada. Samen met u maken zij de juiste keuzes en stellen ze het perfecte programma samen. Zodra de uitvoeringsfase begint, neemt het begeleidingsteam voor uw groep het over (waarbij Roelof en Tiada zelf ook actief betrokken zijn). Op dit moment worden alle details in het project verwerkt, zoals dieetwensen, slechtweerscenario’s, aankomst- en vertrektijden, gasten met speciale behoeften en andere relevante zaken betreffende uw personeelsuitje.

Ons team is volledig op elkaar ingespeeld en klaar om uw bedrijfsuitje op Ameland tot een groot succes te maken. Vertrouw op ons om uw bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, personeelsuitje of incentive onvergetelijk te maken!

Maak kennis met ons team

Wij denken graag met u mee om uw event op Ameland onvergetelijk te maken


Roelof Duker

Roelof Duker

Waarom WadEvents:
Ons doel is om mensen te inspireren en te laten genieten van het prachtige eiland. We houden ervan om buiten te zijn en te werken op wat wij beschouwen als het mooiste plekje op aarde. Bovendien zijn we gepassioneerd om onze klanten net zo enthousiast te maken over dit paradijs! We nemen ook graag de doelen en wensen van onze klanten en vertalen deze in unieke WadEvents-projecten.

Mijn favoriete plek op het eiland:
Absoluut een must-visit op Ameland: de vuurtoren! Deze iconische toren, genaamd de "Bornrif," biedt niet alleen een prachtig uitzicht over het eiland en de Waddenzee, maar ook een boeiende geschiedenis en een onvergetelijke ervaring als je de top bereikt.

Tiada Vogel

Tiada Vogel

Waarom WadEvents:
Onze werkzaamheden zijn altijd gevarieerd; geen twee projecten zijn hetzelfde. Het is een uitdaging om elk project, onder alle omstandigheden, vlekkeloos te laten verlopen en vervolgens te zien hoe onze gasten tevreden en voldaan vertrekken. En tot slot, wat is er nu mooier dan werken in deze prachtige omgeving?

Mijn favoriete plek op het eiland:
Dat moet het wad van Ameland zijn: met het zand tussen je tenen, de wind door je haar en het adembenemende uitzicht.

Anouk van Rosmalen

Anouk van Rosmalen

Waarom WadEvents:
WadEvents is een geweldig bedrijf met een top team. De sfeer die er hangt is altijd gezellig en dat merk ik ook terug in de mensen en groepen die er komen. Altijd weer een feestje om te mogen helpen!

Mijn mooiste eilandplekje:
De duinen van het eiland blijven voor mij een favoriete plek. Prachtige vergezichten vanaf de toppen en heerlijke rust. Hier kan ik uren zitten.

Rick de Jong

Rick de Jong

Waarom WadEvents:
Ik werk graag bij WadEvents omdat het me de kans geeft om mijn passie voor het eiland met anderen te delen. Er is iets ongelooflijks bevredigends aan het helpen van mensen om te genieten van de natuurlijke schoonheid en unieke charme van Ameland. Het is alsof ik een persoonlijke gids ben die anderen de schatten van dit eiland laat ontdekken.

Mijn favoriete plek op het eiland:
Als het gaat om een bijzondere plek op Ameland, kan ik het strand bij Hollum aanbevelen. Het is de perfecte plek om te ontspannen en de schoonheid van Ameland te bewonderen.

Kirsten de Bruijn

Kirsten de Bruijn

Waarom WadEvents:
Aangezien WadEvents op maat gemaakte uitjes organiseert, is geen enkel evenement hetzelfde. Deze afwisseling is iets waar ik persoonlijk van geniet. Bovendien is het geweldig om onze klanten kennis te laten maken met het prachtige eiland Ameland en hen echt het eilandgevoel te laten ervaren!

Mijn favoriete plek op het eiland:
Dat moet de ongerepte natuur op T’Oerd zijn. Een betoverende plek waar de ruige schoonheid van de Waddenzee samensmelt met uitgestrekte duinen en kwelders. Heerlijk om hier te wandelen.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180