Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Over WadEvents

Over WadEvents

Dé specialist in het organiseren van events op de Wadden

Over WadEvents Ameland

Hét evenementenbureau op Ameland met ruim 10 jaar ervaring!


Full service evenementenbureau op Ameland

Wij zijn een full service evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van events op Vlieland. Of het nu gaat om een informeel bedrijfsuitje of een event met een duidelijk afgekaderde doelstelling zoals teambuilding, brainstorm sessies en dergelijke, wij staan voor u klaar om uw event in de volle breedte te faciliteren.

Ons doel is het ongekende eilandgevoel over te brengen op onze gasten. Wij verzorgen uitstapjes met daarin typische Amelander aspecten om het eiland te ontdekken. Geniet een of meerdere dagen van zee, wind en strand.

Stel samen met ons uw ideale bedrijfsuitje samen

Om het u te vergemakkelijken hebben wij de meest aantrekkelijke, bijzondere en gewaardeerde arrangementen voor u geselecteerd. Wij maken in overleg met u en/of uw medewerkers een programma dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Met onze creatieve invalshoeken en de manier waarop we de planning, voortgang en realisatie van uw bedrijfsuitje / event op Ameland begeleiden, bespaart u zichzelf tijd en ook kosten. U maakt gebruik van onze, door jarenlange ervaring opgebouwde, kennis betreffende de lokale mogelijkheden van het waddeneiland Ameland.

Laat u inspireren door de onbegrensde mogelijkheden op dit prachtige eiland

Waarom u kiest voor WadEvents Ameland

Unieke maatwerk-events toegesneden op uw bedrijf, wensen en mensen


Diverse aanbod activiteiten

Programma's op maat

Van 10 tot 350+ personen

Het ultieme eilandgevoel beleven

Onderdeel van WadEvents

Meer dan 200 opdrachtgevers

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180