Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Over WadEvents

Over WadEvents

Dé specialist in het organiseren van events op de Wadden

Over WadEvents Ameland

Hét evenementenbureau op Ameland met ruim 15 jaar ervaring!


Full service evenementenbureau op Ameland

Wij zijn een toonaangevend evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen op Ameland. Of het nu gaat om een informeel bedrijfsuitje of een evenement met specifieke doelstellingen, zoals teambuilding, brainstormsessies en meer, wij staan voor u klaar om uw evenement volledig te faciliteren.

Ons hoofddoel is om het ongeëvenaarde eilandgevoel over te brengen op onze gasten. Wij verzorgen uitstapjes met typische Amelander kenmerken, zodat u het eiland op een unieke manier kunt ontdekken. Geniet één of meerdere dagen van de zee, de wind en het strand terwijl wij uw evenement tot in de puntjes verzorgen.

Dankzij onze diepgaande kennis van Ameland en ons uitgebreide netwerk kunnen wij uw evenement tot een onvergetelijke ervaring maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuildingactiviteit of ander evenement op Ameland te bespreken.

Stel samen met ons uw ideale bedrijfsuitje samen

Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij de meest unieke en aantrekkelijke arrangementen voor u geselecteerd. Wij werken samen met u en/of uw medewerkers om een programma te creëren dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Dankzij onze creatieve benadering en onze deskundige begeleiding bij de planning, uitvoering en realisatie van uw bedrijfsuitje of evenement op Ameland, bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. U kunt profiteren van onze uitgebreide kennis van de lokale mogelijkheden op het prachtige Waddeneiland Ameland, opgebouwd door jarenlange ervaring.

Laat u inspireren door de grenzeloze mogelijkheden op dit adembenemende eiland en neem vandaag nog contact met ons op om uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuildingactiviteit of ander evenement op Ameland te bespreken.

Waarom u kiest voor WadEvents Ameland

Unieke maatwerk-events toegesneden op uw bedrijf, wensen en mensen


Diverse aanbod activiteiten

Programma's op maat

Van 10 tot 500+ personen

Het ultieme eilandgevoel beleven

Onderdeel van WadEvents

Meer dan 500 opdrachtgevers

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180