Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Incentive Ameland

Incentive Ameland

WadEvents maakt van elke incentive op Ameland een uniek event

Incentive Ameland

Uw incentive op Ameland volledig op maat en luisterend naar uw wensen


Incentive staat voor beloning... Toon uw team de waardering die ze hebben verdiend.

Een incentive op Ameland organiseren?

Dan kunt u niet om WadEvents heen. Wij zijn de specialisten, al jaren. Samen met u bepalen we welke inhoud we geven aan uw Ameland-incentive. Want incentive staat voor beloning. U toont uw team de waardering die ze hebben verdiend. Laat WadEvents deze waardering vormgeven, op Ameland!

Wadevents-incentives: maatwerk

Omdat geen team hetzelfde is zijn al onze incentives op Ameland maatwerk. Passend bij uw wensen, bedrijfscultuur, budget en teamsamenstelling. Een incentive van WadEvents op Ameland: waarom zou u met minder genoegen nemen?

Meer info over een incentive op Ameland?

WadEvents maakt graag op Ameland een maatwerk-incentive voor u! Maar dan moeten wel iets meer weten over uw wensen en ideeën. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Zij gingen u voor

Een bedrijfsuitje naar Ameland is geschikt voor vrijwel alle bedrijven. Van jong tot oud, van actief tot passief.


MWM2
ABN Amro
De Veste
MConomy
KPMG
G4S
NOM
Unilever

Incentives op Ameland: maatwerk met de juiste elementen.

Ameland: decor voor kwaliteits-incentives van Wadevents

Aangezien WadEvents het eiland Ameland zeer goed kent, kunnen wij als geen ander uw incentive samenstellen. Echte eilander elementen (qua catering, programma, activiteiten en vervoer) integreren wij in uw incentive op Ameland. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt. Moet het incentive sportief, uniek, spannend, actief, exclusief of juist creatief zijn? Geen probleem! WadEvents Ameland weet altijd de juiste snaar te raken voor úw incentive.

Denk ook eens aan eilandspecifieke activiteiten zoals (strand)zeilen, GPS tocht, rescueboot-baren, paintball, blokarten of Amelander juttersverhalen. Geniet! Maar nooit met mate!

 

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180