Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Evenement op maat

Evenementen op maat

Organisatie van uw event volledig op maat. Wij leveren alle ingrediënten voor een onvergetelijk programma.

Uw reis naar Ameland

Uw reis is natuurlijk onderdeel van een maatwerkprogramma


De reis, die al kan beginnen op uw kantoor, willen wij met alle plezier voor u gaan verzorgen. Hierdoor kunt u ook vanaf het eerste moment genieten van het welverdiende uitje op Ameland.

De overtocht naar Ameland

Om de overtocht naar Ameland te maken zijn meerdere mogelijkheden voorhanden. U kunt met de veerboot van Wagenborg gaan, maar ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van snelle RIBS, bruine vlootschip of gecharterde boot.

Uw verblijf

Uw verblijf; van 4 sterren hotel tot groepsaccommodatie of hostel


Wij verzorgen met veel plezier uw verblijf op Ameland. We kunnen een 4 sterren hotel voor u boeken, maar hebben ook mogelijkheden voor het afhuren van groepsaccommodaties of een hostel. Wij beschikken over goede prijsafspraken met vele logiesverstrekkers verspreid over Ameland. Denk daarbij aan chalets, groepsaccommodaties, hotels, pensions en campings. Afhankelijk van uw wensen, de grootte van de groep en natuurlijk uw budget selecteren wij het meest geschikte hotel voor u. Natuurlijk gebeurt dit alles in overleg.

Activiteiten

Activiteiten in een maatwerk programma.


WadEvents Ameland verzorgt een groot aantal activiteiten op Ameland. Van sportieve strandactiviteiten tot lekker relaxen en genieten op het strand van Ameland. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze teambuilding activiteiten om zodoende de banden binnen uw bedrijf onderling te versterken. Bij alle activiteiten proberen wij u de schoonheid van het eiland Ameland te laten zien en zorgen wij ervoor dat u ten allertijde kunt genieten van een heerlijke event op Ameland. Wij maken in overleg met u en/of uw medewerkers een op maat gemaakt programma dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Catering

Catering tijdens uw uitje naar Ameland


WadEvents Ameland verzorgt tijdens uw event graag uw natje en droogje. Alles is mogelijk, van een eenvoudige lunch geserveerd op het goudgele strand van Ameland tot een 7 gangen diner in uw hotel. Niks gaat ons te ver. Wij beseffen dat een goede catering van groot belang is om uw zakelijke bijeenkomst op Ameland te laten slagen. Hieronder vindt u een selectie van onze meest populaire mogelijkheden:

  • Lunchen op een unieke locatie in het bos of in de duinen
  • Een uitgebreide barbecue bij een strandpaviljoen met aansluitend een knallend feest
  • Gezellig gourmetten in een restaurant of in uw appartement
  • Een 3 gangen keuzemenu in een eigentijds restaurant op Ameland

Vervoer op het eiland

Mobiliteit op het eiland tijdens uw event


Om mobiel te zijn op Ameland is het erg handig om een fiets tot uw beschikking te hebben. Wij zorgen ervoor dat de fietsen klaar staan zodra u van de boot afkomt. Om uw verblijf op Ameland relaxed te starten zorgen wij ervoor dat uw bagage vervoerd wordt naar uw verblijf, zodat u op uw gemak en zonder bagage naar uw bestemming kunt fietsen. Geen zin om te fietsen? Geen probleem. Wij zorgen voor alternatief vervoer in de vorm van een huifkar, taxi of bus die voor u klaar staat op de haven. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid te kiezen voor een elektrische fiets of wellicht gaat u liever met zijn allen op de scooter? Vraag naar de mogelijkheden!

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180