Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Congres Ameland

Congres Ameland

Gelikte vergaderlocaties, systeemplafond zaaltjes, saaie ruimtes: daar doen we niet aan op Ameland.

Congres op Ameland organiseren?

Congres op Ameland: anders dan u gewend bent


Met uitzicht vergaderen op het prachtige eiland Ameland

Wij maken gebruik van locaties met het ultieme eilandgevoel.

Een congres op Ameland of een ander waddeneiland ziet er anders uit dan een congres ‘aan de vaste wal’. Gelikte vergaderlocaties, systeemplafond zaaltjes, saaie ruimtes: daar doen we niet aan op Ameland.

Congres op Ameland: anders dan u gewend bent

Wij maken gebruik van locaties met eilandgevoel. Plekken waardoor uw congres een extra waarde krijgt. Die ervoor zorgen dat, door de onthechting, de inhoudelijke boodschap nóg beter binnenkomt. Want deze locaties werken inspirerend en verfrissend voor uw congres. Uiteraard kan de doelstelling van uw congres extra worden ondersteund met specifieke eilander activiteiten zoals vliegeren, roeien, strandzeilen, mountainbiken of een borrel met een sterk verhaal in een duinpan. Ook kunnen wij zorgen voor, bij het Ameland-gevoel, passende sprekers.

Een congres is maatwerk

Om uw doel te bereiken, een geslaagd congres op Ameland, hebben wij veel informatie nodig. Wij stellen daarom aan het voortraject hoge eisen qua communicatie. Alleen op die manier komen we samen tot een optimaal resultaat waarbij WadEvents (uiteraard) de totaalorganisatie verzorgt.

Meer weten over de organisatie van een congres op Ameland? Neem contact op met WadEvents!

Vrijblijvend contact opnemen

Samen in de zon een congres volgen op Ameland

Uniek en vol beleving, een congres op Ameland is een gegarandeerd succes.

Waarom een congres organiseren op Ameland?

Zoekt u een locatie die zowel uniek als inspirerend is voor uw congres? Ameland is de perfecte keuze. Vergeet de standaard conferentiezalen en beleef de uitzonderlijke locaties met panoramisch uitzicht die Ameland biedt. De reis naar het eiland zelf zet de toon; het gevoel even weg te zijn van het vasteland verhoogt de focus en het speciale karakter van uw congres. Met zijn adembenemende natuur en uitgestrekte stranden, biedt Ameland een setting die recht doet aan de inhoud en het belang van uw congres.

Meer dan 15 jaar ervaring met congressen op Ameland

WadEvents is uw partner voor persoonlijke en flexibele congresorganisatie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en congressen op Ameland, bieden wij expertise en een klantgerichte service. Uw visie is onze leidraad en dankzij onze sterke lokale relaties, kunnen wij elke uitdaging op Ameland aan. Als full-service evenementenbureau nemen wij alle operationele zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud van uw congres.

Een congres op Ameland, perfect afgestemd op uw behoeften

Ongeacht het thema van uw congres, wij zorgen voor een naadloze afstemming tussen de inhoud en de locatie. Vertrouw op ons voor de organisatie van accommodatie, transport, faciliteiten en catering. In de aanloop naar het evenement stemmen we nauwgezet af op uw wensen om te zorgen dat het congres naadloos aansluit bij uw doelstellingen, zodat u achteraf met trots en tevredenheid kunt terugkijken.

Vrijblijvend contact opnemen

Zij gingen u voor

Diverse bedrijven hebben al een geslaagd congres op de wadden georganiseerd


Unilever
MConomy
KPMG
G4S
ABN Amro
NOM
De Veste
ProQR
Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen over een congres op Ameland


Hoe zit het met duurzaamheid bij de congressen die WadEvents Ameland organiseert?

Duurzaamheid is een fundamenteel onderdeel van onze congresarrangementen op Ameland. We werken samen met lokale leveranciers en hanteren milieuvriendelijke opties om de impact van uw congres op de natuurlijke schoonheid van Ameland te beperken.

Zijn de congresarrangementen van WadEvents Ameland geschikt voor alle soorten en maten groepen?

Ja, WadEvents heeft de expertise in huis om congressen op Ameland te organiseren voor iedere groepsgrootte, van kleine groepen tot grote organisaties. Elk congres wordt op maat samengesteld, rekening houdend met de specifieke behoeften en grootte van uw groep.

Hoe kan ik het beste contact opnemen met WadEvents Ameland voor het organiseren van een congres?

Het opzetten van een congres op Ameland begint met een eenvoudig contact. Vraag een offerte aan via onze website, stuur een e-mail of bel ons op, en ons team van congresexperts neemt binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken en een congresvoorstel op maat te maken.