Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Bedrijfsuitje Ameland

Bedrijfsuitje Ameland organiseren?

Al onze events zijn perfect op maat voor uw bedrijfsuitje op Ameland

Bedrijfsuitje Ameland

Uw event naar Ameland organiseren? Wij laten je het unieke eilandgevoel beleven!


Bedrijfsuitje Ameland Wadlopen

Samen met collega's het wad op tijdens een bedrijfsuitje op Ameland

Bedrijfsuitje naar Ameland organiseren?

Maatwerk bedrijfsuitjes op Ameland. Dat is waar WadEvents goed in is. Op basis van uw wensen, budget, groepssamenstelling, doelen en andere eisen stellen wij een bedrijfsuitje op maat samen met het prachtige Ameland als decor. Door onze ervaring en het feit dat wij Ameland kennen als onze broekzak kunt u rekenen op een fantastisch bedrijfsuitje!

  • Offerte op maat, geheel vrijblijvend.
  • Transparante offerte- en werkwijze.
  • One stop shopping voor uw bedrijfsuitje op Ameland. Wij regelen alles;
    accommodatie, activiteiten, eten & drinken, organisatie en begeleiding.

Bij WadEvents is uw bedrijfsuitje op Ameland in goede handen. Neem contact op voor meer info!

Vrijblijvend contact opnemen

Picknicken op het strand van Ameland tijdens een personeelsuitje

Persoonlijke en flexibele organisatie door WadEvents op Ameland!

Waarom kiezen voor Ameland voor uw bedrijfsuitje?

Ameland is niet zomaar een bestemming; het is een beleving. Met zijn adembenemende natuur, ongerepte stranden en een scala aan outdoor activiteiten, biedt Ameland een unieke kans om het teamgevoel te versterken. Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten zoals wadlopen, kitesurfen, of rustige teambuildingsactiviteiten zoals strandwandelingen en fietstochten, Ameland heeft het allemaal.

Bedrijfsuitje Ameland: kwaliteit en eilandgevoel

De beslissing is gevallen: u wilt een bedrijfsuitje op Ameland. Dan is WadEvents uw partner. Wij creëren, gebaseerd op uw wensen, een eilander bedrijfsuitje op maat. Wij verwerken typische Amelander ingrediënten in ieder bedrijfsuitje.

Of het nu sportief, uniek, spannend, actief, exclusief en creatief moet zijn: WadEvents regelt het! Want een bedrijfsuitje op Ameland via WadEvents is een garantie voor succes: uw team zal er van genieten en er nog lang over napraten.

Vrijblijvend contact opnemen

Zie hier een sfeerimpressie van een WadEvents bedrijfsuitje!

We zien je graag op Ameland!


Zij gingen u voor

Een bedrijfsuitje naar Ameland is geschikt voor vrijwel alle bedrijven. Van jong tot oud, van actief tot passief.


MWM2
ABN Amro
De Veste
MConomy
KPMG
G4S
NOM
Unilever
Wadlopen tijdens bedrijfsuitje Ameland

Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Een bedrijfsuitje op Ameland: écht samen weg

De trossen van de veerboot worden in Holwerd los gegooid. U bent voor uw bedrijfsuitje onderweg naar Ameland. De navelstreng met het reguliere bestaan is, voor even, doorgesneden. Met elke vlaag zilte zeelucht waait een stukje eilandgevoel mee. Als de haven van Ameland is zicht komt volgt de ontspanning, in combinatie met opwinding in uw gezelschap: wat gaat er gebeuren op dit prachtige waddeneiland! WadEvents zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje op Ameland onvergetelijk wordt!

Persoonlijke en flexibele organisatie door WadEvents

Bij WadEvents begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden wij volledig gepersonaliseerde bedrijfsuitjes aan op Ameland. Ons team werkt nauw samen met u om een op maat gemaakt programma op Ameland samen te stellen dat perfect aansluit bij uw wensen en doelen. Van het kiezen van de juiste accommodatie tot het organiseren van transport en activiteiten, wij zorgen voor een zorgeloos bedrijfsuitje op Ameland.

Meer weten over een bedrijfsuitje op Ameland?

Hebben wij uw nieuwsgierigheid opgewekt om ook een onvergetelijk bedrijfsuitje op het Waddeneiland Ameland creëren? Neem contact op met WadEvents! Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw organisatie!

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180

Veelgestelde vragen over een bedrijfsuitje op Ameland


Welke soorten bedrijfsuitjes kan ik organiseren met WadEvents?

WadEvents biedt een breed scala aan bedrijfsuitjes, van avontuurlijke activiteiten zoals wadlopen en strandzeilen tot meer ontspannen opties zoals culinaire tours en natuurwandelingen. We zorgen voor een unieke ervaring op Ameland die past bij uw team en bedrijfscultuur.

Zijn bedrijfsuitjes via WadEvents aan te passen aan specifieke bedrijfsdoelen?

Absoluut, uw bedrijfsuitje op Ameland kunnen wij volledig aanpassen om aan te sluiten bij uw bedrijfsdoelen. Of u nu teamspirit wilt versterken, successen wilt vieren of werknemers wilt motiveren, wij creëren een ervaring die uw doelen ondersteunt.

Kan WadEvents helpen bij het plannen van accommodatie en vervoer?

Zeker, als full-service evenementenbureau neemt WadEvents de volledige organisatie van uw bedrijfsuitje op zich, inclusief alle logistieke aspecten. Dit betekent dat wij u niet alleen assisteren bij het regelen van vervoer naar Ameland vanuit Holwerd, maar ook zorgen voor de accommodatie, catering en het lokale vervoer op het eiland tijdens uw bedrijfsuitje.

Hoe boek ik een bedrijfsuitje bij WadEvents Ameland?

Voor een bedrijfsuitje op Ameland kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website, e-mail of telefoon. Ons team gespecialiseerd in bedrijfsuitjes op Ameland zal binnen 24 uur contact met u opnemen om uw specifieke wensen en vereisten te bespreken.