Meerdaags arrangement: Drie dagen Ameland

Fietsen op Ameland tijdens bedrijfsuitje

Dit driedaagse uitje begint in Holwerd of in overleg vanaf de locatie van uw bedrijf. In Holwerd gaan we aan boord van een van de schepen van Rederij Wagenborg. Ook is er de mogelijkheid om met een gecharterd schip langs de zeehondjes te gaan (meerprijs €15,-).

Island Games: Een interactieve competitie op Ameland

Bij aankomst op Ameland ontvangt u aan de haven instructies voor de spannende interactieve ervaring genaamd ‘Island Games’. Deze unieke activiteit is een interactieve competitie die zich afspeelt op de Waddeneilanden. Uw teams wordt via hun mobiel naar verschillende unieke locaties op Ameland geleid. . Het spannende is dat ze niet weten waar ze naartoe worden gestuurd of wat ze te wachten staat.

Zodra uw team op een nieuwe locatie arriveert, kunt u via internet een vraag of opdracht activeren waarmee u punten kunt verdienen. Het zal al snel duidelijk worden dat het online scorebord de competitie verhit en de teams gemotiveerd houdt.

Strandactiviteiten en een heerlijke lunch

Tijdens de dag zullen de teams op verschillende momenten samenkomen, bijvoorbeeld voor een lunch in een eigentijds restaurant en later op het strand voor diverse strandactiviteiten zoals vliegeren, brandingraften, brandingkanoën of strandzeilen.

Na het strand gaan we op de fiets richting hotel, waar we inchecken en tijd hebben om ons op te frissen. Nadat iedereen fris en fruitig is en wat tijd voor zichzelf heeft gehad, gaan we met zijn allen naar een eigentijds restaurant, waar we een 3 gangen diner gebruiken. Dit diner zal boordevol seizoens- en streekgebonden producten zitten.

Divers cultuurprogramma naar keuze

De volgende dag gaan we na het ontbijt bezig met een cultureel programma, de invulling daarvan kan verschillen. Te denken valt aan een excursie over wad, een rondleiding door het pittoreske Hollum, bezoek aan de molen en mosterdmakerij, bezoek eendenkooi, of een rit met paard en wagen over het strand.

In de middag genieten we van een lunch op het strand, gevolgd door een gevarieerd keuzeprogramma. U kunt kiezen voor een spannende Ribvaart, een ontspannen paardrijtocht, actief strandzeilen of een natuurgerichte wandeling met de boswachter.

Smaakvol driegangendiner en borrel

‘s Avonds verwennen we onszelf met een smaakvol driegangendiner in een sfeervol strandpaviljoen. Na het diner sluiten we af met een gezellige borrel bij een kampvuur op het strand. De avond kan vervolgens overgaan in een feestelijke nacht met een DJ of live band.

Richting de veerboot

De volgende ochtend zullen we na het uitgebreid ontbijtbuffet uitchecken en is het tijd om richting de veerboot te gaan, waarna u en uw gezelschap uw bedrijfsuitje op Ameland afsluiten.

Indien gewenst en beschikbaar kunnen we de heen en terugreis met de charterboot of spectaculaire Ribs verzorgen, zodat we niet afhankelijk zijn van de boottijden.

Globaal programma

Dag 1. 

08.45 uur – Verzamelen bij veerbootterminal Holwerd.
09.45 uur – Vertrek Sier of Oerd van Rederij Wagenborg naar Ameland
10.15 uur – Aankomst Ameland en start ’Island Games’
13.00 uur – Lunch in een typisch  restaurant op Ameland
14.00 uur – Vervolg Island Games met strandactiviteiten
17.00 uur – Inchecken hotel
19.30 uur – Er wordt een 3 –gangen diner in een restaurant op Ameland geserveerd

Dag 2. 
09.00 uur – Ontbijten in het restaurant
10.15 uur – Cultureel programma
12.30 uur – Lunch op het strand
14.00 uur – Keuzeprogramma (Ribvaren, paardrijden, strandzeilen, wandeling boswachter)
19.00 uur – Diner in een strandpaviljoen
22.00 uur – Feestavond inclusief DJ

Dag 3.
09.00 – Ontbijten in het restaurant
10.00 – Checkout en verplaatsen naar de haven.
11.00 – Vertrek veerdienst haven
11.50 – Aankomst Holwerd

Het meerdaagse programma: Drie dagen Ameland, bestaat uit:

  • Volledige organisatie en uitvoering van het programma
  • Deskundige en ervaren begeleiding en instructie
  • Alle activiteiten en het gebruik van benodigd materiaal
  • Overnachting in ten minste een 3-sterren accommodatie
  • Vervoer van Holwerd naar Ameland en vice versa
  • Een zorgeloze organisatie van uw bedrijfsuitje, incentive of zakelijke bijeenkomst
  • Optioneel: Een feestavond inclusief DJ

De prijs voor dit uitje is exclusief:

  • Drinken
  • BTW

Prijs per persoon vanaf € 324,50

Vrijblijvend contact opnemen