Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Wadlopen Ameland

Een unieke ervaring voor u en uw collega’s!

Wadlopen Ameland als onderdeel van uw bedrijfsuitje

Voor groepen vanaf 10 personen organiseren wij de meest uiteenlopende personeelsuitjes


Vogelperspectief van wadlopen op Ameland

Wadlopen is het betreden van het wad bij laagwater, meer speciaal lange wandeltochten waarbij soms overgestoken wordt van of naar een Waddeneiland zonder het contact met de vaste grond te verliezen.

Wadlopen

Wadlopen Ameland; Een unieke ervaring voor u en uw collega’s!
Wadlopen, iedereen heeft er wel eens van gehoord maar slechts een kleine groep mensen heeft ervaring met wadlopen. Deel deze unieke ervaring met u collega’s en ga wadlopend naar Ameland. Het is een leuke en natuurvriendelijke sport, waar iedereen met een redelijke tot goede conditie aan mee kan doen. Met een beetje geluk ontmoet u zelfs zeehonden!

In samenwerking met ervaren gidsen maken wij voor u graag een wadloop-event op maat, al dan niet gecombineerd met een event op Ameland zelf. Deze activiteit is goed te combineren met een personeelsuitje, incentive of als teambuilding.

Wadlopen Ameland als onderdeel van uw groepsuitje

Voor groepen vanaf 10 personen maken wij al de meest uiteenlopende bedrijfsuitjes en/of teambuilding uitjes, luisterend naar uw wensen en budget en altijd op maat! WadEvents staat al jaren bekend om de uiterst verzorgde programma’s op Ameland. Daarnaast nemen we graag het werk uit handen. U heeft bij ons alles onder 1 dak; Vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud.

Wadlopen Ameland? Vraag naar de mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze unieke ervaring? Wij maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Let op! Wadlopen is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180