Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Wadden Game Ameland

Hét leukste interactieve spel op Ameland

Wadden Game; interactieve strijd over de Waddeneilanden

Stuur je team met diverse moderne technologie naar diverse locaties


Wadden Game

Op Ameland aangekomen krijgt u op de haven instructie voor het interactieve spel ‘The Waddengame’. The WaddenGame is een interactieve strijd over de Waddeneilanden. Gestuurd door tablet met mobiel internet en met behulp van GPS worden de teams naar diverse locaties gestuurd. De deelnemers weten niet waar ze naar toe gaan of wat ze te wachten staat. Eenmaal op de locatie aangekomen activeert het team via internet een vraag of opdracht waarmee ze punten kunnen scoren. Al snel zal blijken dat het online scorebord de teams niet koud laat.

Maatwerk bedrijfsuitje

The Waddengame is op maat te maken voor elke bedrijfsuitje of incentive op Ameland. We kunnen bijvoorbeeld alle teams naar een restaurant sturen om te lunchen en na de lunch weer verder gaan met de game. Deze activiteit is prima te combineren in een strandprogramma met blokarten, brandingraften en beachgolf.

Let op! Wadden Game is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180