Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Activiteiten in een maatwerk programma » Strandrit en wandel Ameland

Strandrit en wandeling op Ameland

Vanaf de hogere duinen een mooi uitzicht over de nabijgelegen kwelders...

Strandrit en Wandeling

Geniet van de prachtige flora en fauna in ongerept gebied


Wandeling Oerd inclusief rit met StrandExpress

Aan boord van de StrandExpress rijden we over het strand richting de Oostkant van het eiland. We worden ‘gedropt’ vlakbij ’t Oerd. Waar we onder begeleiding van een boswachter een wandeling maken. De StrandExpress blijft op ons wachten en brengt ons na de wandeling terug naar de ‘bewoonde’ wereld.

Geniet van de prachtige flora en fauna in ongerept gebied

Het natuurgebied Het Oerd is een oud begroeid en ongerept duingebied met enkele hele hoge duinen en vochtige duinvalleien. Vanaf de hogere duinen heeft u een mooi uitzicht over de nabijgelegen kwelders, waar duizenden vogels rusten. Deze omgeving is ideaal voor de blauwe en bruine kiekendief. Andere algemene broedvogels zijn eidereenden, bergeenden, wulpen, kluuten, visdiefjes, tapuiten en sprinkhaanrietzanger.

De strandexpress / Oerdwandeling als keuze tijdens uw bedrijfsuitje op Ameland

Bovenstaande activiteit is prima in te passen in een keuzeprogramma tijdens uw bedrijfsuitje op Ameland, zodat er voor iedereen wat wils is tijdens uw event op Ameland.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180