Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Activiteiten in een maatwerk programma » Strandrit en wandel Ameland

Strandrit en wandeling op Ameland

Vanaf de hogere duinen een mooi uitzicht over de nabijgelegen kwelders...

Strandrit en Wandeling

Geniet van de prachtige flora en fauna in ongerept gebied


Uitzicht over de kust van Ameland met alle duinen en strand

Wandeling Oerd inclusief rit met StrandExpress

Tijdens uw bedrijfsuitje gaat u aan boord van de StrandExpress en rijden we over het strand richting de Oostkant van het eiland. We worden ‘gedropt’ vlakbij ’t Oerd. Waar we onder begeleiding van een boswachter een wandeling maken. De StrandExpress blijft op ons wachten en brengt ons na de wandeling terug naar de ‘bewoonde’ wereld.

Geniet van de prachtige flora en fauna in ongerept gebied

Het natuurgebied Het Oerd is een oud begroeid en ongerept duingebied met enkele hele hoge duinen en vochtige duinvalleien. Vanaf de hogere duinen heeft u een mooi uitzicht over de nabijgelegen kwelders, waar duizenden vogels rusten. Deze omgeving is ideaal voor de blauwe en bruine kiekendief. Andere algemene broedvogels zijn eidereenden, bergeenden, wulpen, kluuten, visdiefjes, tapuiten en sprinkhaanrietzanger. Genoeg te zien!

Staatsbosbeheer boswachter

De strandexpress / Oerdwandeling als keuze tijdens uw personeelsuitje op Ameland

Bovenstaande activiteit is prima in te passen in een keuzeprogramma tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of incentive, zodat er voor iedereen wat wils is tijdens uw event op Ameland.

Via WadEvents een uniek evenement

Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van personeelsuitjes is WadEvents uw ideale partner. Naast een strandrit en wandeling bieden wij een scala aan andere activiteiten die we voor u kunnen organiseren. Als full-service evenementenbureau garanderen wij een volledige verzorging, zodat u alles uit handen kunt geven en zelf ook optimaal kunt genieten van uw personeelsuitje. Neem vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze werkwijze en mogelijkheden.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180