Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Robinson Ameland

Uitdagende teambuilding activiteiten op Ameland

Samenwerken, vertrouwen, communicatie, leiderschap:

Dat is waar uw organisatie het verschil kan maken ten opzichte van de rest.


Zoek de balans. Samen sta je sterk..

Robinson Ameland

Tegenwoordig is er geen bedrijf of organisatie die niet onderhevig is aan veranderingen. Deze veranderingen gaan sneller dan ooit door de enorme snelheid van de technologische ontwikkelingen en andere succesvolle innovaties. Bedrijven en organisatie die in staat zijn snel in te spelen op deze innovaties zijn aantoonbaar succesvoller. Hiervoor is het van groot belang dat uw medewerkers als team te werk gaan. De elf beste spelers vormen immers niet altijd het winnende team!

Waar maakt uw organisatie het verschil?

Samenwerken, vertrouwen, communicatie, leiderschap: dat is waar uw organisatie het verschil kan maken ten opzichte van de rest.

Uitdagende opdrachten in een teambuildingactiviteit

Wat ga je zoal doen tijdens Robinso Ameland? De opdrachten zullen onder andere bestaan uit het maken van vuur, een memory-opdracht, enkele inzicht en creativiteit-opdrachten, een katapult bouwen en schieten, een actie-opdracht, een bouwopdrachten, een krachtmeting en een snelheidsopdracht. Werk samen en ga voor goud bij deze Expeditie!

Een echte Robinson Ameland expert beschikt niet alleen over snelheid en kracht, maar kan ook goed samenwerken, overleven in de natuur en logisch nadenken.

Let op! Robinson Ameland is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180