Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Ribvaren Ameland

Ribvaren moet je eens ervaren!

Proef, voel en beleef de snelheid tijdens ribvaren op Ameland!


Ribvaren

Beleef de ultieme kick van het Ribvaren. Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en beleef de ultieme kick van de power RIB. Een RIB prikkelt alle zintuigen, omdat men in een open boot heel laag ten opzichte van de zeespiegel zit.

Proef, voel en beleef de snelheid!

De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en de hoogte van de golven. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden. Soms lijken ze van alle kanten te komen, dus zet je schrap! Zijn er geen golven dan kan het gas helemaal open. Snelheden tot wel 90 km per uur worden met gemak gehaald. Met de RIB ervaart u een enorme hoeveelheid pure adrenaline! De uitstekende vaareigenschappen, de grote mate van veiligheid en de goede manouvreerbaarheid op hoge snelheden, maakt de RIB breed inzetbaar. U kunt de RIB gebruiken als spetterende activiteit tijdens uw bedrijfsuitje of incentive, maar natuurlijk ook als watertaxi van Holwerd naar Ameland of visa versa. Tip: De RIB boot inzetten als watertaxi op de terugweg zorgt voor een spetterende afsluiting van uw evenement op Ameland.

Overige activiteiten op Ameland

Wij bieden naast deze activiteiten een groot aanbod andere activiteiten waaronder boogschieten, beachgolf, disc golf, frisbee, sportvissen enzovoort… Vraag naar de mogelijkheden voor uw event!

Let op! Ribvaren is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180