Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Vliegeren op het strand

Powervliegeren is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren 'vliegeraar'..


Vliegeren op het strand van Ameland

Powerkiten

Powerkiten (ook wel powervliegen genoemd) is een van de meest populaire activiteiten op Ameland. Na een korte instructie kunt u al aan de slag. We laten u eerst wat ervaring opdoen met een kleine vlieger en als dit goed gaat, heeft u de kans om hetzelfde kunstje met een grote vlieger te herhalen. In nog geen uur leren we iedereen hoe u een vlieger (kite) de lucht in krijgt en hem daar houdt. Onze 2-lijns NASA-wings zijn bijzonder krachtige en snelle vliegers, die zeer geschikt zijn voor zowel de beginnende als de ervaren ‘vliegeraar’… De meer ervaren ‘vliegeraar’ of waaghals krijgt van ons een wat grotere vlieger. Dit is hard werken, maar geeft uiteindelijk een voldaan gevoel.

Powerkiten op Ameland is erg goed te combineren in een strandprogramma met onder andere: brandingraften, paardrijden, strandvissen en blokarten.

Let op! Powervliegeren is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180