Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Paardrijden op Ameland

Ervaar het prachtige eiland Ameland met je viervoeter

Paardrijden tijdens uw event

Paardrijden als onderdeel van uw zakelijke event op Ameland


Paardrijden op Ameland... een droom voor iedere ruiter

Een droom voor iedere ruiter en een steeds terugkerend genoegen voor de gevorderde ruiter is het maken van een buitenrit door de het bos, door de duinen of over het strand.

Strandrit voor gevorderden

We begrijpen dat iedereen het liefst over het strand rijdt, maar de ritten langs en over het strand zijn alleen voor gevorderde ruiters.

Mooie rit in stap en draf door het bos

Voor degene zonder enige ervaring, of te weinig ervaring voor een strandrit, verzorgen wij mooie beginnersritten in stap en draf door het bos van Ameland.

Alle ritten onder begeleiding van een ervaren instructeur

Uiteraard vertrekken alle ritten onder begeleiding van een ervaren instructeur en kunt u bij ons direct de Amelander natuur in voor een rit van een uur of langer. We rijden altijd in kleine groepjes van gelijke niveaus zodat het voor iedereen leuk is.

Paardrijden tijdens uw event op Ameland

Paardrijden is prima in te passen in een maatwerk activiteitenprogramma, waarbij elke deelnemer vooraf zijn keuze maakt wat hij of zij graag wil doen tijdens bijvoorbeeld uw bedrijfsuitje op Ameland.

Let op! Paardrijden is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180