Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen

Islandgame op Ameland

Denk, doe en beleef leuke opdrachten op Ameland

Het leukste teambuildingspel van Ameland

Op maat te maken voor elke groep


Uitleg over de activiteiten door Wadevents in een festivaltent

Ga jij de competitie met je collega's aan?

Islandgame

Island Game is een spel, waarbij u op de (elektrische) fiets, gewapend met een kaart van Ameland en mobiele telefoon in groepjes (van circa 8-10 personen), over Ameland verspreid diverse opdrachten gaat vervullen. Een super leuk interactief spel om tijdens uw bedrijfsuitje te doen!

Denk, doe en beleef opdrachten tijdens uw event op Ameland

Navigatie gebeurt middels een topografische kaart. Op een leuke en ludieke wijze komt u op de meest bijzondere plekken die Ameland rijk is. Tijdens dit spel zorgen wij voor meerdere momenten waarop de groep bij elkaar komt. Dit kan zijn voor een lunch op locatie of bijvoorbeeld voor een korte activiteit in het bos of op het strand. Door het toevoegen van een Islandgame, zorgen wij ervoor dat uw personeelsuitje gegarandeerd een unieke ervaring wordt.

Teambuilding

Met teams bestaande uit 8 tot 10 personen die nauw moeten samenwerken om de vragen en opdrachten te voltooien, is de Islandgame een perfecte keuze voor teambuilding. U heeft de mogelijkheid om zelf de teams samen te stellen, waardoor u verzekerd bent van een gevarieerde mix van collega’s. Dit draagt bij aan het versterken van teambuilding op bedrijfsniveau, en zorgt ervoor dat de hele organisatie profiteert van deze teamversterkende ervaring.

Op maat te maken voor elke groep

Lever uw eigen vragen of opdrachten aan om het spel helemaal op maat te maken tijdens uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of incentive op Ameland. Op deze manier kunt u de ervaring nog persoonlijker en betekenisvoller maken, afgestemd op de doelen en wensen van uw team. Samen kunnen we een onvergetelijk evenement creëren dat perfect past bij uw organisatie en team.

Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180