Geheel vrijblijvend offerte aanvragen
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Programma op maat
  • 200+ Opdrachtgevers
  • Van 10 tot 300+ personen
Home » Activiteiten in een maatwerk programma

Activiteiten in een maatwerk programma

Strand, bos / duin en buitenactiviteiten met eilandbeleving


Wij werken voornamelijk met op maat gemaakte programma's, zodat er voor ieder wat wils is.

Actief bezig zijn op Ameland

De onderscheidende factor van Ameland ervaar je écht wanneer je buiten bent. De zilte zeelucht opsnuiven. Fietsen met een straffe eilandbries in de rug. Over het strand rijden met een blokart welke wordt voortbewogen door de wind.

WadEvents werkt met een grote differciteit aan activiteiten die we als organisch onderdeel van onze maatwerkprogramma’s inzetten. We hebben meer of minder actieve programma’s . Dit kan op het strand, in het bos of in een duinpan. Soms in groepjes en soms individueel. Maar altijd passend in het maatwerkprogramma en het daarbijbehorende concept of doelstelling.

Werken aan en met je team op Ameland? Wij hebben verrassende teambuildingsactiviteiten! Toch liever de grens opzoeken met je collegea? WadEvents biedt de bijpassende activiteiten. Gewoon gezellig een paar dagen weg met zijn allen? Ook dat regelen we graag voor u. Van blokarten tot natuurwandeling. Van wadlopen tot sleepnetvissen en van beachgolf tot paardrijtocht. Vraag meer informatie aan over de verschillend buitenactiviteiten in onze programma’s!

Strandactiviteiten op Ameland

Wij verzorgen uw activiteiten op Ameland. Dit kan gaan om sportieve activiteiten op het strand zoals, Blokarten, Powervliegeren, Brandingraften of strandgolf.


Lekker relaxen op Ameland

Als het gaat om ontspanning tijdens uw bedrijfsuitje hebben wij verrassende ideeën om dit te realiseren. Wat denk u van een professionele massage langs of op het Wad met de schreeuwende Wadvogels als achtergrond geluid. Van privé sauna tot volledige schoonheidsbehandeling. Niets is ons teveel om u te verrassen tijdens uw event op Ameland.


Minder sportieve activiteiten

Bij deze activiteiten denken we bijvoorbeeld aan een rit met de StrandExpress en een wandeltocht over ‘t Oerd onder leiding van een boswachter. Ook een rondrit met de huifkar, Zeebaarsworkshop, vogelkijk clinic of bezoek aan een eendekooi behoort tot de mogelijkheden.


Prachtig Ameland

Wij bieden u de mogelijkheid om van de schoonheid van Ameland te genieten en het eiland te ontdekken. Dit kan zelfstandig met behulp van bijvoorbeeld een fietstocht, of onder begeleiding van een ervaren gids, die u iets verteld over het eiland. Hoe dan ook, U zult de vele mooie plekken van ons prachtige eiland te zien krijgen tijdens uw bedrijfsuitje op Ameland.


Teambuilding op Ameland

Wij hebben verschillende programma’s klaarliggen om door middel van teambuilding de onderlinge banden te versterken. Vraag naar de mogelijkheden.


Roelof en Tiada

Neem vrijblijvend contact op

Uw event op Ameland laten plaatsvinden? Wij staan u graag vrijblijvend te woord. Wij denken graag met u mee om het verblijf op het eiland onvergetelijk te maken. Maak kennis met WadEvents!

Direct contact opnemen Bel 0562-850180