Teambuilding Ameland

Geen betere locatie dan Ameland voor uw teambuilding!

Tegenwoordig is er geen bedrijf of organisatie dat niet onderhevig is aan veranderingen. Sterker nog de veranderingen gaan sneller dan ooit door de enorme snelheid van de technologische ontwikkelingen en andere innovaties. Bedrijven die in staat zijn snel in te spelen op deze innovaties zijn aantoonbaar succesvoller, maar daarvoor is het van groot belang dat uw medewerkers als team opereren. De elf beste spelers vormen immers niet per definitie het winnende team! Samenwerken, vertrouwen, communicatie, leiderschap: dat is waar uw organisatie het verschil kan maken.

Wij verzorgen uw teambuildings event van A tot Z en maken deze graag voor u op maat. Informeer naar de talloze mogelijkheden van teambuilding op Ameland.

Teambuilding Ameland; dé locatie om uw teambuilding effectief uit te voeren:

  • Uw teambuilding kan al starten aan de vaste wal middels een rally (puzzle tocht met beetle cabrio’s) naar de veerbootterminal in Holwerd;
  • Spectaculaire activiteiten mogelijk door aanwezigheid van een vliegveld.
  • Ameland is goed bereikbaar en heeft een zeer frequent afvaartschema;
  • Door de inhoud van het programma is uw event volledig aftrekbaar;

WadEvents Ameland; Wij verzorgen uw bedrijfsuitje, incentive, meetings of teambuilding op Ameland volledig op maat voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Uw teambuilding event op een van de waddeneilanden organiseren? Ontdek Ameland!

Meer weten over teambuilding Ameland?

Wilt u een gezellig, leuk en succesvol teambuilding uitje naar Ameland organiseren? Wij maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Teambuilding Ameland? Een greep uit de bedrijven waarmee wij hebben mogen samenwerken...

Contactgegevens

WadEvents Ameland is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)