Hoe gaan wij te werk?

Evenementenbureau Ameland hanteert een duidelijke en vooral transparante werkwijze waar het gaat om het organiseren van uw event.

  • Na het eerste contact nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op om uw wensen en ideeën met betrekking tot uw event te inventariseren.
  • Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvend en passend aanbod.
  • Indien gewenst komen wij bij u langs om onze offerte toe te lichten, ook kunt u een dagdeel op Ameland langskomen om daar de mogelijkheden van dit prachtige Waddeneiland te bespreken.
  • Vervolgens gaan wij voor u de boel ‘fine tunen’. U heeft de zekerheid dat wij hierin tot het uiterste gaan. Ons doel is voor u een programma te verzorgen dat alle verwachtingen overtreft en waar nog lang over gesproken wordt.

Bekwame begeleiding door VEBON gecertificeerde instructeurs

Vebon-instructeurs Onze uitjes worden altijd begeleid door ervaren en gediplomeerde instructeurs die garant staan voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Evenementenbureau Ameland stelt alles in het werk om er een geslaagd event op Ameland van te maken.

Contactgegevens

WadEvents Ameland is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)