Over ons

Fullservice evenementenbureau Ameland

WadEvents Ameland: Hét fullservice evenementenbureau op Ameland dat gespecialiseerd is in het organiseren van zakelijke bijeenkomsten op Ameland. Of het nu gaat om een informeel bedrijfs- of teamuitje een event met een duidelijk afgekaderde doelstelling zoals teambuilding, brainstorm of vergader sessies, wij staan voor u klaar om uw event in de volle breedte te verzorgen.

Ons doel is het ongekende eilandgevoel over te brengen op onze gasten. Evenementenbureau WadEvents op Ameland verzorgt uitstapjes met daarin typische Amelandse aspecten om dit prachtige Waddeneiland te ontdekken. Geniet een of meerdere dagen van zee, wind en strand voor u en uw collega’s.

Stel samen met ons uw ideale event op Ameland samen

Wij hebben voor u de meest aantrekkelijke, bijzondere en gewaardeerde activiteiten voor u geselecteerd. Wij maken in overleg met u en/of uw collega’s een programma dat volledig aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Met onze creatieve invalshoek en de manier waarop we planning, voortgang en realisatie van uw uitje op Ameland begeleiden, bespaart u tijd en geld. U maakt gebruik van onze kennis betreffende de lokale mogelijkheden van het Waddeneiland Ameland.

Maak kennis met het WadEvents (het evenementenbureau van Ameland) en laat u inspireren door de onbegrensde mogelijkheden van Ameland…

Contactgegevens

WadEvents Ameland is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)