Bedrijfsuitje Ameland

Een bedrijfsuitje op Ameland organiseren?

Voor ons is het een mooie uitdaging om de wensen van uw bedrijf om te zetten in een passend arrangement of een op maat gemaakt programma voor uw bedrijfsuitje of zakelijke event op Ameland. WadEvents Ameland organiseert zowel ‘low-budget’ als zeer spraakmakende bedrijfsuitjes die in het hogere segment vallen. Onze groepen zijn variërend tussen de 10 tot 1.000 personen.

  • Bedrijfsuitje Ameland? Ontvang binnen 48 uur geheel vrijblijvend uw offerte op maat.
  • Wij werken volgens een transparante werkmethode.
  • U heeft bij ons alles onder 1 dak; Vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud.
  • WadEvents staat al jaren bekend om de uiterst verzorgde programma’s op Ameland op maat.

Er is niks dat ons te ver gaat om uw bedrijfsuitje op Ameland tot een waar succes te maken!

WadEvents Ameland; Wij verzorgen uw bedrijfsuitje Ameland volledig op maat voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Uw zakelijk event op een van de waddeneilanden organiseren? Ontdek Ameland!

Bedrijfsuitje Ameland: Beleef het ongekende eilandgevoel

Bent u voornemende om een bedrijfsuitje op Ameland te organiseren? Dan zit u bij ons goed. Wij faciliteren bedrijfsuitjes in verschillende soorten en maten. We verzorgen onder meer uitstapjes met daarin typisch Amelander aspecten om dit mooie waddeneiland te ontdekken. Uw bedrijfsuitje kan actief, spannend, sportief exclusief of creatief zijn. Op Ameland hebben we ook specifieke activiteiten zoals, blokarten op het strand, vliegeren, beachgolf, boerengolf, GPS tocht en nog veel meer…

Stel samen met ons uw bedrijfsuitje op Ameland samen

De rust, de ruimte, het gevoel even helemaal weg te zijn en afstand nemen van uw dagelijkse leven… wij faciliteren graag uw bedrijfsuitje op het prachtige eiland Ameland. Dit doen wij uitsluitend op maat en altijd in overleg.

Meer weten of bedrijfsuitjes op Ameland?

Wilt u een gezellig, leuk en onvergetelijk bedrijfsuitje Ameland organiseren? Wij  maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend contact opnemen

Bedrijfsuitje Ameland? Een greep uit de bedrijven waarmee wij hebben mogen samenwerken...

Contactgegevens

WadEvents Ameland is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)