Wadlopen Ameland

Wadlopen Ameland; Een unieke ervaring voor u en uw collega’s!

Wadlopen, iedereen heeft er wel eens van gehoord maar slechts een kleine groep mensen heeft ervaring met wadlopen. Deel deze unieke ervaring met u collega’s en ga wadlopend naar Ameland. Het is een leuke en natuurvriendelijke sport, waar iedereen met een redelijke tot goede conditie aan mee kan doen. Met een beetje geluk ontmoet u zelfs zeehonden!

In samenwerking met ervaren gidsen maken wij voor u graag een wadloop-event op maat, al dan niet gecombineerd met een event op het Ameland zelf.

Wadlopen Ameland is het betreden van het wad bij laagwater, meer speciaal lange wandeltochten waarbij soms overgestoken wordt van of naar een Waddeneiland zonder het contact met de vaste grond te verliezen.

Wadlopen Ameland als onderdeel van uw groepsuitje

Voor groepen vanaf 10 personen maken wij al de meest uiteenlopende groepsuitjes en/of teambuilding uitjes, luisterend naar uw wensen en budget en altijd op maat! WadEvents staat al jaren bekend om de uiterst verzorgde programma’s op Ameland. Daarnaast nemen we graag het werk uit handen. U heeft bij ons alles onder 1 dak; Vervoer, verblijf, catering, activiteiten en inhoud.

Wadlopen Ameland? Vraag naar de mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze unieke ervaring? Wij maken graag nader kennis! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Contactgegevens

WadEvents Ameland is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)