Ribvaren

Ribvaren moet je eens ervaren!

Beleef de ultieme kick van het Ribvaren. Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en beleef de ultieme kick van de power RIB. Een RIB prikkelt alle zintuigen, omdat men in een open boot heel laag ten opzichte van de zeespiegel zit.

Proef, voel en beleef de snelheid!

De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en de googte van de golven. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden. Soms lijken ze van alle kanten te komen, dus zet je schrap! Zijn er geen golven dan kan het gas helemaal open. Snelheden tot wel 90 km per uur worden met gemak gehaald. Met de RIB ervaart u een enorme hoeveelheid pure adrenaline!

De uitstekende vaareigenschappen, de grote mate van veiligheid en de goede manouvreerbaarheid op hoge snelheden, maakt de RIB breed inzetbaar. U kunt de RIB gebruiken als spetterende activiteit tijdens uw bedrijfsuitje of incentive, maar natuurlijk ook als watertaxi van Holwerd naar Ameland of visa versa.

Tip: De RIB boot inzetten als watertaxi op de terugweg zorgt voor een spetterende afsluiting van uw evenement op Ameland.

Overige activiteiten op Ameland

Wij bieden naast deze activiteiten een groot aanbod andere activiteiten waaronder boogschieten, beachgolf, disc golf, frisbee, sportvissen enzovoort… Vraag naar de mogelijkheden voor uw event!

Contactgegevens

WadEvents Ameland is onderdeel van 'Wad Events'. De organisatie voor uw bedrijfsuitje of event op een van de waddeneilanden.

Postadres 'WadEvents':
Steven Wiegmanlaan 21
8881 GH West-Terschelling (NL)